Jouw zakenreis eenvoudig regelen

Wij kijken niet naar de omvang van een bedrijf, maar naar het reisgedrag. Het MKB beschikt niet altijd over een afdeling die alle zakelijke dienstreizen regelen. Terwijl bij het plannen en organiseren van een zakenreis er best veel komt kijken. Je wil dat alles tot in de puntjes is geregeld. Als je jouw zakenreis via Uniglobe Travel regelt sta je er niet alleen voor. Wij kunnen samen jouw reisbeleid vormgeven en we zorgen samen dat jouw medewerkers/relaties een onbezorgde business trip ervaren, zodat zij zich op het doel van de reis kunnen focussen.

​​Veel zakelijke reisbureaus organiseren alleen reizen voor grote bedrijven en multinationals. Uniglobe Travel is actief voor het midden –en kleinbedrijf en daarom werken wij anders en vaak persoonlijker. Als ondernemer in het MKB kun je bij Uniglobe Travel gebruik maken van verschillende dienstenpakketten die speciaal voor het reizende MKB zijn ontwikkeld. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op.

Over Uniglobe Travel; jouw zakelijk reisbureau?

Uniglobe Travel is al ruim veertig jaar een toonaangevende speler op het gebied van het organiseren van zakenreizen voor het MKB. en in meer dan zestig landen wereldwijd gevestigd. Hierdoor maken wij gebruik van een groot internationaal netwerk voor een goede inkoop en know-how. Wij weten wat er speeelt. Daarnaast hebben onze kantoren persoonlijk contact hoog in het vaandel staan Als geen ander zijn wij dan ook in staat om maatwerk te leveren tegen uitstekende condities en de reis geheel af te stemmen op jouw wensen en/of reisbeleid

Wat kost het regelen van een zakelijk reis?

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten als je een zakenreis via Uniglobe Travel wilt regelen. Eén universele prijs voor zakenreizen is niet te geven. Immers, het overgrote deel is maatwerk en hangt af van jouw wensen. De prijs van een zakenreis wordt onder andere bepaald door de volgende factoren:

 • Boekt men online of offline
 • De hoeveelheid offertes
 • De mate van flexibliteit in voorwaarden
 • Land van bestemming en verblijfsduur
 • Aantal deelnemers
 • Boekingsklasse in het vliegtuig, trein of type huurauto
 • Route / aantal stops / stopovers
 • Type en klasse verblijfsaccommodatie (green label)
 • Dag en tijdstip van vertrek en aankomst (minimum verblijf)
 • Keuze van partners
 • Moment van boeken
 • Betaalafspraken en rapportages

Maar daar hoef jij je niet druk om te maken. Als wij een goed inzicht hebben in jouw reisbeleid en wensen, zorgen wij voor de best beschikbare opties, tegen het meest gunstige tarief.

Ready for take-off?

Kiezen voor het regelen van een MKB zakenreis via Uniglobe betekent dat je altijd goed voorbereid vertrekt en administratief alles overzichtelijk en efficient geregeld wordt. En mocht er toch een probleem zijn tijdens de reis of bij terugkomst, dan staan de medewerkers (geen robot of callcenter) van Uniglobe Travel altijd voor je klaar. Hierdoor kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent, namelijk ondernemen! Benieuwd wat Uniglobe voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze kantoren.