Zakenreizen organiseren? Met Uniglobe sta je er niet alleen voor!

Bij het plannen en organiseren van zakenreizen komt veel kijken. Zeker wanneer je dit voor een eerste keer doet en hier dus nog geen ervaring in hebt. Er komt veel op je af en dit kan de nodige stress opleveren. Immers, je wilt natuurlijk wel dat alles tot in detail is geregeld, aangezien jouw bedrijf de organisator van de zakenreis is. Gelukkig sta je er niet alleen voor als je met jouw bedrijf of relaties op zakenreis wilt.

Uniglobe Travel is namelijk al bijna veertig jaar een toonaangevende speler op het gebied van het organiseren van zakenreizen voor het MKB. Wij helpen ook jou graag met het plannen en regelen van jouw zakelijke trip. Wij hebben uitstekende contacten en kantoren in meer dan zestig landen wereldwijd. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om maatwerk te leveren en de reis geheel af te stemmen op jouw wensen.

Wat kosten zakenreizen bij Uniglobe?

Veel zakelijke reisbureaus organiseren alleen zakelijke reizen voor grote bedrijven en multinationals. Een bedrijf dat actief is in het midden –en kleinbedrijf stelt echter heel andere eisen aan een zakenreis. Dit begrijpen wij bij Uniglobe heel goed. Dit is dan ook de reden dat wij speciaal voor deze doelgroep MKB reizen aanbieden. Als ondernemer in het MKB kun je bij Uniglobe Travel gebruik maken van verschillende dienstenpakketten die speciaal voor ondernemers uit het MKB ontwikkeld zijn.

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten van zakenreizen. Een universele prijs voor zakenreizen is echter niet te geven. Immers, het overgrote deel van dit soort reizen is maatwerk. De prijs van een zakenreis wordt onder andere bepaald door:

  • Land van bestemming
  • Verblijfsduur
  • Aantal deelnemers aan de zakelijke trip
  • Keuze van de overnachtingsaccommodatie
  • Tijd van het jaar waarin de reis wordt georganiseerd

Uniglobe weet, mede dankzij haar goede contacten in de zakelijke reisbranche, de prijs van zakelijke reizen laag te houden. 

Uniglobe organiseert zakenreizen als compleet pakket

Bij Uniglobe gaan we verder dan enkel en alleen het boeken van vluchten en het vastleggen van accommodaties. Je krijgt immers met tal van verschillende zaken te maken als je naar het buitenland op zakenreis gaat. Als het doel van de zakenreis bijvoorbeeld is het inkopen van goederen, dan krijg je te maken met douaneformaliteiten en administratie omtrent btw/accijnzen. Bovendien, uiteraard afhankelijk van het land van bestemming, krijg je vaak te maken met cultuurverschillen. Wanneer je de belangrijkste gebruiken en/of omgangsvormen in het betreffende land niet kent, dan loop je de kans goede deals mis te lopen.

Kiezen voor zakenreizen van Uniglobe betekent dat je altijd goed voorbereid vertrekt. De kans op verrassingen is uiteraard nooit helemaal uit te sluiten, maar wordt hierdoor in elk geval wel een stuk kleiner. Uiteraard staan de medewerkers van Uniglobe je ook tijdens de reis en bij terugkomst met raad en daad terzijde. Hierdoor kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent!

Benieuwd wat Uniglobe voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een Uniglobe kantoor bij jou in de buurt.