Uniglobe Travel & KLM bluebiz

Bluebiz van KLM is hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen. Met een breed pakket aan voordelen brengt bluebiz zakelijk reizen naar een hoger niveau. Spaar blue credits en wissel ze eenvoudig in voor gratis vluchten, ticket upgrades, extra bagage, lounge-toegang, een stoel met meer comfort of gebruik uw blue credits om de CO2-uitstoot van je bedrijf in de laatste 12 maanden te compenseren.

Bovendien hebben we goed nieuws! Eén van de andere voordelen van het vernieuwde bluebiz, is de mogelijkheid om nu nog eenvoudiger via Uniglobe Travel je bluebiz rewardtickets te boeken. Dit is eenvoudig en snel geregeld.  

Wij hebben je autorisatie nodig om tickets uit te geven die betaald worden met blue credits. Dat kan hier;

Wij maken vervolgens de boeking en vragen betaling aan voor het betreffende bluebiz rewardticket. Het geboekte ticket wordt van het bluebiz saldo afgeschreven;

De tickets worden meegenomen in onze rapportage aan je bedrijf.

Nog geen bluebiz deelnemer? Meld je dan hier aan! Binnen enkele dagen na aanmelding ontvang je je bluebiz-gegevens. Wanneer je binnen zes maanden na aanmelding een vlucht met KLM, Air France of een van de bluebiz-partners maakt, ontvang je bovendien een extra bonus van 50 blue credits.

Profiteer van de voordelen van bluebiz

  • Besparen: Je kunt je blue credits zien als geld. 1 blue credit is 1 euro waard.
  • Flexibiliteit: Je kunt kosteloos een naamswijziging doorvoeren.
  • Herkenning: Jij en je collega’s worden door KLM herkend aan de gate, bij het inchecken en aan boord.
  • Voorrang: Bluebiz-members krijgen een voorkeursbehandeling op KLM servicepunten. Als een reis niet verloopt zoals gepland, zullen je reizigers als een van de eersten genieten van priority diensten op vluchten van Air France en KLM.

Dubbel voordeel met bluebiz en Flying Blue

Met bluebiz ontvang je als Flying Blue-deelnemer naast blue credits ook gewoon je Flying Blue Miles. Zo levert een zakelijke vlucht dubbel voordeel op: blue credits voor je bedrijf en Flying Blue Miles voor de reiziger.

Hoe werkt het?

1.      Sparen

Blue credits sparen gaat heel eenvoudig. Vermeld je bluebiz-nummer bij elke boeking of vraag ons om je bluebiz-nummer in iedere reservering te vermelden. Je kunt je vluchten tot drie maanden na de vlucht alsnog (laten) toevoegen aan je bluebiz account.

2.      Besteden

-          Betaal je volledige ticket met blue credits, elke blue credit is 1 euro waard

-          Gebruik je blue credits voor upgrades en vluchgerelateerde services, bijvoorbeeld een stoel met meer comfort, extra bagage of toegang tot de KLM Crown Lounge

-          Vlieg duurzaam en gebruik je blue credits om de CO2-uitstoot van je bedrijf in het afgelopen jaar te compenseren

3.      Spaarformule 

4.      Meer weten? Vraag je Uniglobe Travel Consultant, we helpen je graag op weg!