Werken bij Uniglobe Travel

Altijd een extra stap zetten om je klanten enthousiast te maken.
 

Werken bij Uniglobe Travel betekent aan de slag gaan in een dynamisch en gezellig team waarbij er ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Uniglobe weet als geen ander hoe belangrijk het is om zakenreizen snel en efficiënt te regelen, wij ontzorgen onze klanten daarom graag. Wij boeken vliegtickets, accommodatie, huurauto of transfer, maar regelen ook parkeerplaatsen op de luchthaven.  

Wij willen niet persé de grootste maar wel het beste zakenreisbureau zijn. Bij Uniglobe verdwalen klanten niet in een keuzemenu of een call center. Wij zijn ervan overtuigd dat het anders kan; leuker en slimmer, met meer vrijheid en verantwoordelijkheid voor jou. Daarom verzorg je als teamlid alle onderdelen van een zakenreis. We zetten altijd een stap extra om onze klanten te helpen met creatieve en verrassende reisoplossingen, tegen de beste prijs. We doen niet alleen wat de klant vraagt, maar leveren graag wat hij/zij nodig heeft voor een succesvolle en stressvrije zakenreis.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop voor de klant én medewerkers. Wij staan klaar voor elkaar en vieren successen, maar we steunen elkaar ook als het even minder goed gaat. Het is onze ambitie dat jij blij bent met je werk. Dat je met een glimlach naar huis gaat en vol goede energie weer aan de volgende dag begint. Want als jij goed in je vel zit, dan straal je dat ook uit naar onze klanten. Wij zorgen daarom goed voor onze medewerkers in termen van salaris en extra’s en zorgen dat jij je kan blijven ontwikkelen als professional, in alle fases van je loopbaan. Wij willen dat jij het beste kunt halen uit jezelf, want dit werkt in het voordeel van jou, je collega’s en om klanten enthousiast te maken. We doen dit in een familiaire werksfeer, waarbij je nauw samenwerkt naast en met de Uniglobe ondernemer. Je haalt in deze werksfeer niet alleen het beste uit jezelf, maar ook het beste van elkaar.

Vind je het leuk om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk van bevlogen ondernemers? Kijk dan hieronder voor onze laatste vacatures.

 

Uniglobe Alliance Travel (Rotterdam, Goes, Arnhem, Almere, Alkmaar)

Uniglobe Two Travel (Sprang-Capelle, Hoogeveen, Groningen, Oud-Beijerland)

Uniglobe Westland Business Travel (Wateringen)