Privium Schiphol, snelheid, comfort en voorrang tijdens je reis via Schiphol.

Snel security en de grens passeren

Met Schiphol Privium krijg je toegang tot het Priority wachtgebied voor de security check. Je wachttijd is aanzienlijk korter dan die van de reguliere passagier. Vervolgens passeer je met de irisscan vliegensvlug de grens. Je vindt de Privium doorgangen in iedere vertrek- en aankomsthal op Schiphol.

Privium Club Lounge en Airside Lounge

Met je Privium Plus kaart heb je toegang tot 2 lounges: de Privium ClubLounge (voor security) en Airside Lounge (na security). In de lounges kun je nog even doorwerken of ontspannen met een goede kop koffie. Er is een uitgebreid food and beverage assortiment met gezonde en biologische producten. Uiteraard kun je gebruik maken van uitstekende wifi.

Business class check-in op Schiphol

Ook bij het inchecken besparen Privium Plus leden tijd. Bij een groot aantal airlines check je business class in op vertoon van je Privium Plus kaart, ook met een economy class ticket.

Privium Parkeren (excl. parkeerkosten)

Als Privium Plus lid kun je:

  • parkeren in Privium 1 (max. 48 uur)
  • parkeren op Privium 3
  • parkeren op Privium 6 (Valet)
  • voor onbeperkte parkeerduur op Schiphol Centrum parkeren door gebruik te maken van de exclusieve Privium Excellence garage (directe verbinding met de terminal).

Exclusieve voordelen en kortingen met Privium

Als Privium Plus lid krijg je o.a. korting op Terminal Valet Parking, Schiphol Business Taxi, vergaderruimten, Seal&Go en winkels en horeca op Schiphol Plaza. Privium leden krijgen daarnaast een jaarlijkse korting op het Priority Pass programma, waarmee je welkom bent in lounges op ruim 1000 luchthavens wereldwijd.

Nieuwe irisscanners

Privium investeert flink in het versnellen van het grenspassageproces. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe generatie irisscanners, die gebruiksvriendelijker en sneller is. Zo kan de nieuwe technologie op enige afstand de iris van de reizigers herkennen. Verder is het aantal poorten bij de drukke doorgangspunten verdubbeld. Door meer capaciteit kunnen leden sneller doorlopen.

Privium bedrijfslidmaatschap

Heeft je organisatie frequent reizende medewerkers? Neem dan contact op met je Uniglobe-kantoor en vraag naar de Privium Bedrijfslidmaatschappen.