Zorgenloos je zakenreis organiseren

Voor alle zakenreisoplossingen ben jij bij Uniglobe Travel aan het juiste adres. De zakenreisprofessionals van Uniglobe kennen de weg in de reiswereld en helpen jou om de perfecte zakenreis te organiseren. Zij weten wat er speelt en hebben alle nodige vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij de handen vrij hebt voor andere zaken. Wij ontzorgen bedrijven en regelen alle praktische zaken, maar adviseren je bijvoorbeeld ook bij het opstellen van een reisbeleid en bewaken we bovendien je reisbudget.

Maatwerk als dé zakenreisoplossing voor jou

Reis je tijdens de zakenreis samen met je gezelschap liever Economy Class of Business Class? Kies je voor Gangpad of raamplaats? Een duurzaam hotel, met een luxe kamer of juist de budgetkamer? Wij werken servicegericht en jouw contactpersoon bij Uniglobe Travel kent dus jouw persoonlijke reisbehoefte. Wij geloven namelijk in de menselijk maat en bewegen graag met jou mee om de perfecte zakenreis te kunnen plannen.

Zakenreis plannen tegen een voordelig tarief

Tarieven van tickets en hotels wijzigen van minuut tot minuut. Wil je toch de beste deal vinden en besparen op de kosten voor een business trip? Stop dan met zelf zoeken en neem contact met ons op. Wij bieden jou:

  • Aantrekkelijke tarieven voor o.a. vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur
  • Diverse op maat gemaakte servicepakketten
  • Inkoopondersteuning en opstellen reisbeleid
  • Inzicht in al je reiskosten met onze overzichtelijke (online) rapportages

Wij bij Uniglobe doen er alles aan om besparing te realiseren op jouw reisbudget met behoud van flexibiliteit en tegen de beste voorwaarden. Wij hebben kantoren in meer dan 60 landen en beschikken daarom over goede inkooprelaties met partners zoals luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels. De ervaring leert dat jij tot wel 20%* kunt besparen op je zakenreis als je deze via ons organiseert. Daarom zijn wij al 40 jaar de vertrouwde zakenreispartner van het MKB. Bovendien besparen wij nooit op onze service aan jou. Wij dienen slechts één belang, het jouwe.  

Enthousiast geworden over het organiseren van je volgende zakenreis via Uniglobe Travel? Neem dan nu contact met ons op. 

* 20% is gebasseerd op tijdsbesparing tussen zelf doen en het uitbesteden aan Uniglobe Travel en afhankelijk van type en aantallen boekingen, wijzigingen/annuleringen etc.