Groeps- & Incentive Reizen

Incentive plannen?

Incentive reizen, als motivatie voor je werknemers of om de relaties te bedanken, wordt meer en meer door bedrijven ingezet als beloning of juist als aanmoeding, ter inspiratie en training of voor teambuilding. Het is een krachtig instrument binnen de organisatie. De kracht zit hem in een groepsreis op maat die met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer is samengesteld. Het overgrote aanbod aan activiteiten, locaties, accommodaties en vervoer maakt de keuze er niet makkelijk op. Daarnaast zijn er fiscale voordelen te behalen onder bepaalde voorwaarden.

Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van locaties kunnen we verrassend verder gaan in de mogelijkheden. Van een teambuildingevent in Lapland of de woestijn tot een productlancering in het Rijksmuseum, wij draaien onze hand er niet voor om!

Ben je nieuwsgierig naar onze creatieve MICE-oplossingen? Laat je dan verrassen door onze MICE-specialisten en neem contact op met een van onze kantoren.

Meetings organiseren

Een meeting buiten het kantoor, weg van de dagelijkse drukte? Een andere omgeving brengt andere gedachten en dat is nu net het doel van een vergadering op locatie. Soms lang van tevoren besproken, maar vaak op het laatste moment gepland. Volgende week? Morgen? Uniglobe Travel regelt altijd de perfecte setting voor jou.

Congressen

Samen met vakgenoten of collega’s naar een toonaangevend congres in binnen-of buitenland? Ga gerust, want wij verzorgen jouw gehele reis en verblijf. En dat niet alleen, bovendien kunnen wij je facilitair ondersteunen bij netwerkactiviteiten. Gaan de partners mee, dan zorgen wij uiteraard voor een aansprekend partnerprogramma. En wil je, omdat je er toch bent, met je eigen clubs een balletje slaan op die ene prachtige golfbaan, dan regelen wij dat voor jou. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij jouw partner ter plaatse.

Events

Een uniek event in binnen- of buitenland voor relaties en/of eigen mensen moet een onuitwisbare indruk achterlaten. De organisatie vereist specialisme en heel veel ervaring. Of je nu een nieuw product of een dienst op een onvergetelijke manier wilt lanceren, of zelf een bijzonder congres wilt organiseren, de specialisten van Uniglobe Travel helpen je hierbij.

Inspiratiereizen

Een inspiratiereis van Uniglobe Travel verruimt de geest en prikkelt de zinnen maximaal. Ontdekken hoe men het in een ander land doet om er van te leren. Geef jouw organisatie die frisse impuls en kijk eens met andere ogen over de grens. Met de open ogen van onze mensen ter plekke. Natuurlijk worden ook de smaakpapillen uitgenodigd om grenzen te verleggen.

Sportreizen/Trainingskampen

Een sportreis met z’n allen naar een grote wedstrijd in het buitenland? Laat je sportreizen organiseren door Uniglobe Travel! Altijd perfect geregeld en zonder zorgen. Maak een voetbalwedstrijd mee in de Premier League, Primera División, Serie A of de Bundesliga. Bekijk een etappe van de Tour de France. Of bezoek de Formule 1 in Monaco. Uniglobe Travel zorgt dat je erbij bent.

Op zoek naar een trainingskamp voor de (semi-)profs van uw sportclub? Wij organiseren sportieve clinics en uitdagende trainingskampen in binnen- en buitenland. We stellen een verrassend en afwisselend programma op, waarin van alles mogelijk is. We zorgen ervoor dat sporters zich volledig kunnen richten op het leveren van de prestatie. Dat doen we voor elke sport, voor groepen individuele sporters, maar ook voor teamsporters.

Business Club reizen

Op reis met de Business Club? Ga met Uniglobe Travel, want wij organiseren jouw business club reizen tot in perfectie. Het gezelschap wordt op niveau verzorgd en begeleid gedurende de gehele reis, welke bestemming de reis ook heeft. Cultuur opsnuiven, elkaar uitdagen op een fraaie 18 hole golf course, of met zijn allen op een heerlijk tongstrelend culinair avontuur. Wij zorgen voor de juiste ambiance en balans waarin zaken en ontspanning samen gaan.

Groepsvliegtickets

Uniglobe Travel verzorgt de vliegtickets van jou en je medereizigers. Da’s makkelijk. Want je organisatie wordt niet belast met de tijdrovende rompslomp van het boeken van de tickets, het verwerken van eventuele wijzigingen en het opvoeren van de gegevens van alle reizigers. Daar zorgen wij voor. Daarnaast heb je direct een vast aanspreekpunt. Zo kun jij je richten op het het leukste onderdeel van de reis, de inhoud.

Wil je meer weten over de laatste trends in MICE? Vier Uniglobe-kantoren geven in Traveletc. hun mening over de laatste MICE-trends. Wat is hot en wat is not, welke bestemmingen zijn populair en wat zijn de voorspellingen voor groepsreizen Lees hier alles over onze creatieve MICE-oplossingen!

Wil je meer informatie over het organiseren van een groepsreis? Neem dan contact op met een van onze Uniglobe kantoren.