Incentive reizen: regel de perfecte groepsreis op maat

Incentive reizen, als motivatie voor je werknemers of om de relaties te bedanken, worden meer en meer door bedrijven ingezet als beloning of juist als aanmoediging, ter inspiratie en training of voor teambuilding. Daarnaast is netwerken en het hebben van informele contacten een krachtig instrument binnen een organisatie. De kracht zit hem in een groepsreis op maat die met persoonlijke aandacht is samengesteld. Het overgrote aanbod aan activiteiten, locaties, accommodaties en vervoer maakt de keuze er niet makkelijk op. Daarnaast zijn er fiscale voordelen te behalen onder bepaalde voorwaarden.

Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van locaties kunnen we verrassend verder gaan in de mogelijkheden. Van een teambuildingevent in Lapland of de woestijn tot een productlancering in het Rijksmuseum, wij draaien onze hand er niet voor om!

Ben je nieuwsgierig naar onze creatieve MICE-oplossingen? Laat je dan verrassen door onze MICE-specialisten en neem contact op met een van onze kantoren.

Welke bedrijfsreizen regelt Uniglobe?

MICE staat voor Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions/Events. Onze MICE-specialisten kunnen allerlei groepsreizen, evenementen en congressen voor je organiseren. Hierbij is geen idee te gek en is alles mogelijk. Hieronder vind je voorbeelden van groeps- en incentive reizen die wij voor jouw bedrijf kunnen organiseren.

Meetings

Een meeting buiten het kantoor, weg van de dagelijkse drukte? Een andere omgeving brengt andere gedachten en dat is nu net het doel van een vergadering op locatie. Bovendien is een meeting op een andere locatie ook ideaal voor een uitgebreide brainstorm of om een inspirerende presentatie te geven. Of je nou lang van te voren of op het laatste moment een meeting op een andere locatie wilt plannen; Uniglobe regelt altijd de perfecte setting voor jou.

Congressen

Samen met vakgenoten of collega’s naar een toonaangevend congres in binnen-of buitenland of er zelf een organiseren? Ga gerust, want wij verzorgen jouw gehele reis en verblijf. Bovendien kunnen wij je facilitair ondersteunen bij netwerkactiviteiten. Gaan de partners mee? Dan zorgen wij uiteraard voor een aansprekend partnerprogramma. En wil je, omdat je er toch bent, met je eigen clubs een balletje slaan op die ene prachtige golfbaan, dan regelen wij dat voor jou. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij ook jouw partner ter plaatse.

Events

Een uniek event in binnen- of buitenland voor relaties en/of eigen collega’s moet een onuitwisbare indruk achterlaten. De organisatie vereist specialisme en heel veel ervaring. Zo kun jij een nieuw product of nieuwe dienst op een onvergetelijke manier lanceren. De specialisten van Uniglobe helpen je graag hierbij.

Inspiratiereizen

Een inspiratiereis van Uniglobe verruimt de geest en prikkelt de zinnen maximaal. Ontdek gebruiken in andere landen en leer van deze ervaring. Geef jouw organisatie die frisse impuls en kijk eens met andere ogen over de grens. Natuurlijk worden ook de smaakpapillen uitgenodigd om grenzen te verleggen.

Sportreizen

Een sportreis met z’n allen naar een grote wedstrijd in het buitenland? Laat je sportreizen organiseren door Uniglobe. Altijd perfect geregeld en zonder zorgen. Maak een voetbalwedstrijd mee in de Premier League, Primera División, Serie A of de Bundesliga. Bekijk een etappe van de Tour de France of bezoek de Formule 1 in Monaco. Uniglobe zorgt dat je erbij bent.


Trainingskampen

Ook sportteams moeten op reis voor een wedstrijd of training. Op zoek naar een trainingskamp voor de (semi-)profs van jouw sportclub? Wij organiseren sportieve clinics en uitdagende trainingskampen in binnen- en buitenland. Hierbij stellen we een verrassend en afwisselend programma op waarin van alles mogelijk is. We zorgen ervoor dat sporters zich volledig kunnen richten op het leveren van de prestatie. Dat doen we voor elke sport, voor groepen individuele sporters, maar ook voor teamsporters.

Tijdens een personeelsreis Business Club reizen

Op reis met de Business Club? Wij zorgen ervoor dat jouw gezelschap op niveau verzorgd en begeleid wordt gedurende de gehele reis, welke bestemming de reis ook heeft. Cultuur opsnuiven, elkaar uitdagen op een fraaie 18 hole golf course, of met zijn allen op een heerlijk tongstrelend culinair avontuur. Wij zorgen voor de juiste ambiance en balans waarin zaken en ontspanning samen gaan.

Vliegtickets voor groepen

Vluchten voor een groeps- of incentive reis regelen? Uniglobe verzorgt de vliegtickets of een charter voor grote gezelschappen. Hier zijn vaak andere tarieven en voorwaarden aan verbonden. Dit is bijvoorbeeld nodig voor het verwerken van eventuele wijzigingen en het eenvoudig opvoeren van de gegevens van alle reizigers. Wij nemen hiervoor veel uit handen, waardoor  jij je kan richten op het het leukste onderdeel van de reis, de inhoud (evt. ook met onze hulp).

Ben je nieuwsgierig naar onze creatieve MICE-oplossingen of wil je meer informatie over het organiseren van een groepsreis op maat? Neem dan contact op met een van onze Uniglobe kantoren en laat je verrassen.