UNIGLOBE Travel Holland op Schiphol zoekt een

 Financieel Administratief Medewerker

(ca. 32 uur per week)

 

Heb jij affiniteit met cijfers? Werk je systematisch en kun je goed overzicht bewaren? Ben je ook flexibel en leergierig? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken!

Als servicecenter voor de 15 kantoren in Nederland is Uniglobe Travel Holland o.a. verantwoordelijk voor het assortiment en sluiten we daarvoor contracten met airlines, hotels, autoverhuurders, etc. Daarnaast verzorgen we het beheer van reisbureausystemen. Voor ons kantoor op Schiphol Centrum zijn wij per direct op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker.  

Functieprofiel en -taken

Je primaire taak omvat het verzorgen van de hoofdkantooradministratie. Het bijhouden en verwerken van de bankbetalingen, het verzorgen van in- en externe facturering, het maken van rapportages, BTW aangifte en financiële verslaglegging. Daarnaast verricht je ook algemene administratieve, ondersteunende taken.     

Functie-eisen  

  • Een afgeronde financiële MBO opleiding met minimaal 2 jaar administratieve werkervaring
  • Werkervaring en kennis van de reissector is een pré.  
  • Je hebt een klantgerichte instelling en een zelfstandige werkhouding.
  • Je beheerst de programma’s van Microsoft Office (Excel in het bijzonder).
  • Ervaring met AFAS is een pré.
  • Je beschikt over goede communicatie- en sociale vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een informele, professionele en dynamische werkomgeving in The Base op Schiphol Centrum. Je werkt in een klein team waarbinnen eigen initiatief, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en collegialiteit belangrijk zijn. Je krijgt een tijdelijke aanstelling en het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail je sollicitatie en CV naar: l.koreman@uniglobe.nl