Mensen verbinden. De wereld verenigen.
Vlieg naar Amerika met United Airlines

Reizen naar de VS is nu gemakkelijker. Reizigers hoeven niet langer een negatieve Covid-19 test te overleggen om het land in te komen of opnieuw binnen te komen.

Vanaf Amsterdam biedt United momenteel non-stop vluchten naar New York/Newark, Houston en Chicago, in aanvulling op onze zomerse seizoensgebonden service naar San Francisco. Vanuit onze hubs kunnen klanten verbinding maken met meer dan 300 bestemmingen in heel Amerika.

Voor wie New York als eindbestemming heeft, ligt de luchthaven van Newark dichter bij Manhattan dan JFK. Profiteer van de gate-to-gate verbindingen in Terminal C en de gratis AirTrain service tussen de terminals.
 

United Polaris Business Class

United's topklasse cabine, Polaris Business Class*, werd ontwikkeld om de volledige vliegervaring van lounge tot landing te upgraden. 

United Business Class omvat:

·         Platliggende stoelen met tot 198 cm slaapruimte

·         Een uitgebreid entertainmentsysteem in de stoel en entertainment voor persoonlijke apparaten met ruisonderdrukkende koptelefoons

·         Menu's ontworpen door chef-koks en bekroonde wijnen en champagnes

·         Amenitykit met producten van spa-kwaliteit

·         Kussens van koel traagschuim en luxe beddengoed van Saks Fifth Avenue - inclusief kussens, dekens en dekbedden

·         Speciale check-in balies en veiligheidscontroles, voorrang bij bagageafhandeling en voorrang bij het instappen met Premier Access®.

·         Toegang tot de United Polaris lounges en bepaalde partnerlounges van luchtvaartmaatschappijen
 

United Premium Plus

Het nieuwe United Premium Plus* product biedt comfort en ontspanning en bevindt zich dichter bij de voorkant van het vliegtuig:

·      Ruimere stoelen met extra beenruimte, ellebogen en rugleuning

·      Verbeterde dineermogelijkheden, waaronder een welkomstmenu en dinerservice vóór aankomst, naast gratis bier en wijn

·      Gasten ontvangen een amenity kit, pluche kussen en deken van Saks Fifth Avenue, evenals geluidsreducerende koptelefoons.

·      Alle stoelen zijn voorzien van stroom- en USB-poorten, gereserveerde overheadbakken en extra opbergruimte

·      Inclusief twee gratis standaard ingecheckte tassen (23kg)


* United Polaris Business Class en United Premium Plus reiskenmerken, waaronder vliegtuig- en luchthavenconfiguratie (inclusief loungetoegang), zijn mogelijk niet op alle markten en/of vluchten beschikbaar. Vliegtuigen zijn onderhevig aan verandering. 

 

United Economy® & United Economy Plus®
Een verscheidenheid aan mogelijkheden om de reis van uw klant te personaliseren

Achterover leunen en ontspannen:

·      Ergonomisch ontworpen stoelen met tot 78 cm beenruimte. Dekens en kussens zijn beschikbaar tijdens de vlucht

·      Driegangenmenu met salade, ambachtelijk brood, een hoofdgerecht en een premium dessert. Gratis bier en wijn

·      Entertainmentschermen aan boord met een ruime keuze aan Hollywood-kaskrakers, actuele tv-programma's, muziekvideo's van VEVO en nog veel meer

·      Wi-Fi op alle trans-Atlantische vluchten

·      Stoelen in United Economy Plus bieden tot 15 cm extra beenruimte en comfort aan boord en bevinden zich aan de voorkant van de United Economy cabine

·      Onze inclusieve United Economy®-tarieven zijn inclusief één tas van 23 kg en een toegewezen stoel

 

Travel-Ready Center

Zorg ervoor dat u voldoet aan alle lokale inreisvereisten voor uw bestemming met behulp van het Travel-Ready Center van United.

•   Voer na het boeken uw ticketgegevens in op www.united.com of in de United app. Vind de vereisten voor een toekomstige reis op één plek, inclusief:

·    Up-to-date reisbeperkingen

•   COVID-19 testvereisten

•   Plan een COVID-19-test*

•   Upload testresultaten
 

* Momenteel niet in alle landen beschikbaar