Uniglobe Travel magazine: Traveletc.

Drie keer per jaar brengt Uniglobe Travel haar gratis magazine Traveletc. uit, exclusief voor Uniglobe Travel relaties en in het bijzonder voor reizigers, ondernemers en managers.

Traveletc. staat boordevol inspirerende interviews, achtergrondverhalen, bestemmingsinformatie, studiereisverslagen enz. Daarnaast wordt nieuws van onze partners gedeeld, worden partners en ondernemers uitgelicht en schrijven columnisten over alles wat met reizen te maken heeft! 

Wil je ook de nieuwste editie van Traveletc. ontvangen? Neem dan contact op met je Uniglobe Travel kantoor of stuur een email naar info@uniglobe.nl

 

Peter Heerschop in gesprek met Feyenoord

Peter Heerschop ging voor ons magazine Traveletc. in gesprek met Bas Raemakers, Manager Partnerships bij Feyenoord. Samen blikten ze vooruit naar de bekerfinale tegen FC Utrecht en naar een weergaloze sportzomer met het EK, de Olympische Spelen, de tour. Totdat corona de wereld in haar greep kreeg...

Lees hier het complete interview online.

 

 

Lees hier editie 1/2021 van Traveletc. online

Lees hier de Traveletc. edities van 2019 online:

Jouw bedrijf in de spotlights in Traveletc.?

Wil je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten binnen het MKB door te adverteren? Of wil je jouw bedrijf in de spotlights zetten in de rubriek 'Klant in Beeld'? Neem dan contact op met onze marketingafdeling en vraag naar de verschillende mogelijkheden. 

Uniglobe Travel Holland
Marketing department
tel: +31 20 226 3100
Email: info@uniglobe.nl