Welkom bij Sunny Cars

Met Sunny Cars verken je in alle vrijheid de omgeving van je reisbestemming. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur met een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in ruim 120 landen. Bij Sunny Cars zijn alle verzekeringen standaard inbegrepen, waardoor je ter plaatse niets meer hoeft te betalen en nee kan zeggen tegen extra verzekeringen die worden aangeboden. Zo is alles van tevoren goed geregeld. Als je een accessoire zoals een kinderzitje huurt of een one way of grensoverschrijding nodig hebt, voldoe je alleen deze kosten bij het ophalen van de auto.

Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt en is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast is Sunny Cars lid van de ANVR en SGR.

Nergens completer

Sunny Cars zorgt ervoor dat elke auto optimaal verzekerd is. Ze regelen onderstaande diensten automatisch en zonder extra kosten. Dus maak je geen zorgen over eventuele schade, dat kan gebeuren. Dit is allemaal standaard inbegrepen in het all-in pakket:

Ongelimiteerde kilometers

Niet betalen voor extra kilometers, maar heerlijk rondtoeren en álle plekjes van je vakantiebestemming ontdekken. Dat kan, want je hebt bij Sunny Cars een ongelimiteerd aantal kilometers.

(Extra) WA-dekking van € 10 miljoen

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht. Bij Sunny Cars is deze aansprakelijkheid gedekt door een gratis aanvullende verzekering van
€10 miljoen. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker! Lees meer over onze WA-dekking.
 

Schadeverzekering (CDW)

De Collission Damage Waiver dekt schade aan de huurauto die door eigen schuld veroorzaakt is. Bij Sunny Cars is deze inclusief mét terugbetaling van het eigen risico. Je krijgt het eigen risico ook van ons terug bij (poging tot) diefstal van ingebouwde apparatuur uit de auto, zoals de radio of het navigatiesysteem. Dus je hoeft ter plekke geen extra verzekering af te sluiten om het eigen risico te verlagen of af te kopen.
 

Diefstalverzekering (TP)

De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars inclusief met terugbetaling van het eigen risico. Handig, zo zijn er geen verborgen kosten voor aanvullende verzekeringen.
 

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Ook dekking van glas-, banden-, bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Hier hoef je ter plekke geen prijzige extra verzekering voor af te sluiten. Heb je een buts, deuk of kras? Dan betaalt Sunny Cars ook dit bedrag volledig aan je terug.
 

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

Het eigen risico is vaak al door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Dat vertellen we je van tevoren. Je zal dan bij schade zelf moeten voorschieten. Bij thuiskomst kun je deze eenvoudig terugclaimen. Sunny Cars betaalt het bedrag volledig aan je terug. Zo werkt de terugbetaling van het eigen risico.
 

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren

Autosleutel kwijt? Of is je kentekenbewijs in geen velden of wegen te bekennen? Bij Sunny Cars vergoeden we schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.
 

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale wagenparkleveranciers voor het gebruik van de faciliteiten. Bij vrijwel alle bestemmingen zijn deze kosten inbegrepen bij de all-in huursom. Bij een klein aantal bestemmingen moet je hier vanwege wettelijke regels helaas ter plaatse een extra toeslag voor betalen. Als dit zo is op jouw bestemming, staat dit duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden. Dan weet je dat in ieder geval van te voren!


14 dagen optie

Wil je niet meteen beslissen of nog even overleggen? Geen probleem, bij ons staat een huurauto standaard 14 dagen in optie. Zo weet je zeker dat de gewenste auto beschikbaar is. Wordt de keuze toch anders, dan kun je binnen 14 dagen alsnog kosteloos van je reservering afzien. Zo werkt onze optieperiode.
 

Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Want aanpassingen in de reservering zijn kosteloos tot 14 uur voor huuraanvang. En sluit je onze FlexService af (deze wordt op dit moment kosteloos aangeboden en zit standaard bij je reservering), dan ben je optimaal flexibel tot het allerlaatste moment.

Sunny2go

Sunny2go assisteert jou vóór en tijdens je reis. Je vindt er inreisinformatie, bezienswaardigheden en een persoonlijke conciërgeservice die je kunt bellen of chatten voor werkelijk alles dat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming. Zo haal je nóg meer uit jouw huurauto.

 

Maak je all-in huurauto perfect op maat

Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Heb je een specifieke wens voor jouw huurautoreservering? Als autohuurspecialist bieden we je de mogelijkheid om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires. Zo haal je het meeste uit je autohuur.