WELKOM bij Hertz

De beste manier om de wereld vanachter het stuur te ontdekken, is via autohuur van Hertz. Hertz is wereldwijd het grootste autoverhuurbedrijft op luchthavens, met bijna 3000 locaties over de hele wereld, waarvan het merendeel direct op de luchthaven. Met duizenden ophaallocaties in Nederland, Europa, Amerika en de rest van de wereld, staan wij met de juiste auto op de juiste plek voor u klaar - of dit nu voor een zakenreis is, of om die onvergetelijke vakantieherinneringen te verzamelen. Dankzij een eeuw aan autoverhuur ervaring, weten wij precies wat u nodig heeft wanneer u een auto huurt.

U kunt over de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco rijden; de Universal Studios, Six Flags en Disneyland in Los Angeles bezoeken of genieten van de baaien en zandstranden van de heerlijke eilanden Ibiza en Malaga. Natuurlijk kunt u het ook dichter bij huis zoeken en een leuk dagtochtje organiseren in ons eigen Amsterdam. Waar u ook heen gaat, binnen- of buitenland, met ons u bent in veilige handen.

Onze vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken vanaf treinstations, vliegvelden en veerboothavens: zo verdoet u geen tijd met het zoeken naar de perfecte huurauto en begint u direct aan uw reis.

U kunt gratis uw boeking annuleren of wijzigen (zolang dit binnen zeven dagen van de boeking doet) en wij verrassen u niet met verborgen kosten, omdat diefstal- en schadeverzekering in de prijs inbegrepen zijn. Met dank aan onze beste prijsgarantie, betalen we ook het verschil terug als u een goedkopere prijs vindt dan bij Hertz.

Gold Plus Rewards

Sta nooit meer in de rij om uw huurauto op te halen of af te leveren door een Gold Plus Rewards lid te worden. Zo bespaart u tijd, voorkomt u stress en kunt u snel en ontspannen aan uw reis beginnen. Iedere keer dat u bij ons geld besteedt, verdient u punten die u kunt gebruiken voor autoverhuur op zaterdag en zondag, benzine, verzekeringen en upgrades.

U bespaart iedere dag van uw reis tijd en geld geld met onze wereldwijde voordelen, waaronder:

  • Enkel bij uw eerste huur, dient u uw creditcard en rijbewijs op het kantoor te tonen. Wissel uw punten in om een keuze in auto’s te krijgen.
  • Sla de balie over en stap nog sneller in uw auto.

Navigatiesysteem NeverLost

Wees vertrouwd in een onbekende omgeving met ons navigatiesysteem NeverLost. Ondersteund door wereldleider TomTom, stippelt NeverLost de beste route voor u uit en helpt het u files vermijden die veel reistijd zouden kunnen kosten.

NeverLost is:

  • Gemakkelijk te gebruiken – sluit het aan, activeer het scherm en u bent klaar voor vertrek. Daarbij heeft het systeem een groot scherm dat makkelijk te lezen is onderweg
  • Spraakgestuurd – u hoeft niet meer aan de kant van de weg te staan om nieuwe bestemmingen in te voeren
  • Bluetooth – bel handsfree naar uw vrienden, familie en collega’s
  • Goede dekking – alle locaties van Hertz in Europa staan opgeslagen. Zo vindt u gemakkelijk het dichtstbijzijnde ophaal- en afleveradres.

Hertz Business Lite

Hertz Business Lite is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf samengesteld en is bedoeld voor bedrijven die op zoek naar naar een eenvoudiger autohuurpakket. 

Voordelen:

  • Tarief inclusief verplichte taxen en toeslagen
  • Korting op dynamische retailtarieven in deelnemende landen in Europe en USA.
  • Standaard verzekering inclusief Collission Damage Waier (CDW), Theft Protection (TP); in de USA LDW en LIS 
  • Een uitgebreide vloot

Hertz Business Plus

Hertz Business Plus is ons all-in programma en heeft naast de verzekeringen tevens een additionele bestuurder en een onbeperkt aantal kilometers inbegrepen.

Keuze genoeg

Bent op zoek naar een gezinswagen, een zuinige auto of echt iets speciaals? Met de autoverhuur van Hertz vindt u de perfecte auto voor uw reis.

Onze Family Collection bestaat uit onder andere merken van Ford en Nissan die ruim, comfortabel en heerlijk om te rijden zijn.

Geniet vanaf het moment dat u de auto instapt met onze Fun Collectie: van een Fiat 500 tot een Mercedes SLC Cabriolet. Kies uit deze auto’s voor een stijlvolle rit.

Met onze Green Collectie bespaart u op benzinekosten en houdt u koolstofemissies laag. Hier vindt u spaarzaamheid, comfort en stijl in één.

Voeg een vleugje klasse toe aan uw reis met onze Prestige Collectie. Kies elegante modellen van de beste merken zoals Audi, Range Rover en Mercedes.

Scherp er nog een scheutje luxe bovenop met onze Dream Collectie. Laat uw dromen uitkomen door een Porsche, Bentley of Ford Mustang te kiezen. Het gaat namelijk niet altijd om de bestemming, vaak draait het juist om de reis zelf.

Voor meer informatie over Hertz autoverhuur neemt u contact op met Uniglobe-kantoor.