WELKOM bij Garuda Indonesia 

Algemene informatie

Beleef de gastvrijheid van de Indonesische cultuur aan boord bij SkyTeam partner Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Garuda Indonesia biedt een unieke non-stop vlucht aan vanuit Amsterdam naar Jakarta. Met meer dan 65 binnenlandse bestemmingen brengt Garuda Indonesia u met haar moderne vloot in comfort en stijl via Jakarta naar onder meer Surabaya, Yogyakarta en Ambon.

Naast het uitgebreide binnenlandse netwerk worden er maar liefst 22 internationale bestemmingen aangevlogen waaronder Singapore, Kuala Lumpur en Perth. Door het vertrek rond het middaguur vanuit Amsterdam en vroege aankomst in Jakarta is de aankomst op de meeste binnenlandse bestemmingen zelfs al vóór het middaguur, zodat u nog de hele dag in het vooruitzicht heeft.

Aan boord

De non-stop vluchten tussen Amsterdam en Jakarta worden uitgevoerd door een nieuwe generatie Boeing 777-300ER. Dit toestel heeft een twee klassen configuratie met 26 full flat Business Class stoelen in een 1-2-1 opstelling met elk een eigen toegang tot het gangpad en 367 ruime Economy Class stoelen in een riante 3-3-3 opstelling voor meer comfort.

Het moderne inflight entertainment systeem met touchscreen biedt naast de nieuwste films ook bekende series en zelfs 8 live TV kanalen. Elke stoel aan boord is tevens voorzien van een USB aansluiting en een stopcontact om gedurende de vlucht uw mobiele aparatuur te gebruiken of op te laden. Wi-Fi aan boord is op meerdere vluchten tegen kosten beschikbaar.

Airport

Alle Garuda Indonesia vluchten worden op de luchthaven van Jakarta afgehandeld vanaf de nieuwe en moderne Terminal 3. Eén van de voordelen van deze nieuwe terminal is de visumafhandeling bij aankomst. De paspoort- en douaneformaliteiten vinden plaats bij aankomst in Jakarta, hierdoor bespaart u tijd op uw eindbestemming, zoals op Bali. Bij aankomst op uw binnenlandse bestemming gaat u direct door naar de bagagebanden en loopt u na het ophalen van uw bagage rechtstreeks naar buiten.

Overige informatie

  • Sportuitrustingen (bv. duikspullen, golftassen) mogen t/m 23 kg kosteloos boven op uw standaard bagagevrijdom worden ingecheckt. Fietsen mogen zelfs t/m 30 kg kosteloos mee!
  • Op vluchten naar Australië biedt Garuda Indonesia een gratis stop-over mogelijkheid in Jakarta of Bali aan. Onderbreek uw reis naar “Down Under” en geniet een paar dagen van de wereldstad Jakarta of van Bali “het eiland van de Goden”!  

 

Neem voor meer informatie over Garuda Indonesia contact op met uw Uniglobe Travel Consultant