WELKOM bij Emirates!

Algemene informatie

Het verhaal van Emirates begon in 1985 toen we startten met slechts twee vliegtuigen.

Vandaag vliegen we met de grootste vloot van Airbus A380- en Boeing 777-toestellen en bieden we onze klanten het comfort van de nieuwste en efficiëntste grote vliegtuigen ter wereld.

We inspireren reizigers over de hele wereld met ons groeiende netwerk van wereldwijde bestemmingen, toonaangevend entertainment aan boord, onze regionaal geïnspireerde keuken, en service van wereldklasse.

On Board

Dankzij privésuites in First Class, flat-bedstoelen in Business Class en extra ruimte in onze cabine kunt u genieten van volledig comfort tijdens uw vlucht. Ontspan uzelf en geniet van duizenden kanalen op de grootste schermen, heerlijke maaltijden en gratis drankjes.

Aan het raam, in het gangpad of op de middelste stoel, u zit altijd comfortabel. Als u reist in First Class of Business Class of een in aanmerking komend Emirates Skywards-lid bent, kunt u gratis uw stoel uitkiezen. Als u voor Special- of Saver-tarieven in Economy Class reist, kunt u gratis uw stoel kiezen zodra het online inchecken is geopend. 

Entertainmentsysteem

Kies uit 4.000 kanalen met films, tv-series, muziek en games, on demand en in meerdere talen. Volg de voortgang van uw vlucht met onze bewegende plattegrond en bekijk de wereld op een hoogte van 12 kilometer met onze buitencamera's.

U kunt informatie over het weer en uw vlucht, en nieuws- en sportberichten op uw scherm bekijken. U kunt terwijl u dit doet ononderbroken blijven luisteren naar uw muziek, de radio of podcasts. Bekijk grote sportevenementen en het laatste nieuws in real time met nog meer live-tv-opties, beschikbaar op geselecteerde vliegtuigen.

U kunt op onze hele vloot gebruikmaken van 20 MB gratis data.

U kunt zelfs tijdens uw vlucht andere mensen bellen met onze satelliettelefoon in uw stoel of met mensen op de grond praten door gebruik te maken van dataroaming.

First Class

Sluit de privacydeuren en u bevindt zich volledig in uw eigen wereld. Met heerlijk dineren wanneer u wilt, een shower spa aan boord en de ultieme loungebar op loopafstand.

Business Class

Ervaar de echte luxe van uw eigen privéhotelkamer in de lucht. Innovatieve technologie zoals temperatuurcontrole en stemmingsverlichting, unieke virtuele ramen, en zachte leren stoelen vergelijkbaar met een Mercedes-Benz S-klasse.

Economy Class

Al onze vliegtuigen hebben kosteloze Wi-Fi en een stopcontact in de stoel. U kunt zelfs bellen aan boord.

Airport

U vindt onze lounges op internationale luchthavens op zes continenten, waaronder onze A380-hub in Dubai.

Toegang tot de lounges van Emirates is voorbehouden aan klanten die in First Class of Business Class vliegen. Als u een Emirates Skywards Gold-lid bent en in Economy Class reist, heeft u ook toegang tot al onze Business Class Lounges ter wereld en Silver-leden hebben toegang tot onze Business Class Lounge in Dubai. Alles wat u nodig heeft is uw instapkaart, dus kom langs voordat uw vlucht vertrekt, wanneer u maar wilt - alle lounges zijn 24 uur per dag geopend.