WELKOM bij China Airlines

 

Algemene informatie

China Airlines vliegt met de Boeing B777-300ER non-stop vanaf Amsterdam naar Taipei. De dagelijkse vlucht naar Taiwan wordt uitgevoerd op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag met China Airlines en op de dinsdag, donderdag en zondag met onze codeshare en Skyteam partner KLM.

Dit jaar viert China Airlines haar 60-jarig jubileum (16Dec59) en waarbij haar strategie om door nauwe samenwerking, vlootvernieuwing en verbetering, markt uitbreiding, duurzaamheid en het tegemoet komen aan de wensen en eisen van de passagiers haar positie als grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan als (inter)regionale Azie-Pacific hub uit te breiden en te verstevigen, heeft bevestigd.

Vloot

De huidige vloot bestaat uit 88 vliegtuigen, waarbij de Airbus A350-900 XWB en de Boeing B777-300ER de laatste aanwinsten van China Airlines zijn. Met een gemiddelde leeftijd van 8,9 jaar kan onze vloot als een van de jongste ter wereld worden beschouwd.

On board

Net als de A350-900 XWB is de B777-300ER een ‘State of the Art’ product en voorzien van de allernieuwste up-to-date inflight entertainment, Wi-Fi, USB-outlets, power units, en nog veel meer. Tevens zorgt de ‘climate control’, ‘noise reduction’ en ‘mood lighting’ ervoor dat men uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.

De A350 heeft een drieklassen configuratie:   

Premium Business Class:

  • flat beds
  • Sky Lounge waar de passagiers zelf een hapje of een drankje kunnen halen

Premium Economy Class:

  • 1 meter beenruimte
  • priority check-in, boarding en luggage (bagagevrijdom 35 kg)

Economy Class:

  • ruimere, ergonomische zitplaatsen met 82 cm beenruimte.

 

Bestemmingen

China Airlines verbindt meer dan 161 steden in 29 landen met bestemmingen in:

  • Filipijnen, Japan (14), Hong Kong, Volksrepubliek China (32)
  • Indonesië (Jakarta, Surabaya en Denpasar), Vietnam, Korea, Thailand, Palau eilanden, etc.
  • Australië en Nieuw-Zeeland 

Taiwan

Onze thuisbasis is Taiwan: een onbekende, bijzondere bestemming met fascinerende landschappen, unieke flora en fauna, cultuur en architectuur.