WELKOM bij Brussels Airlines

Algemene informatie

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Groep en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 50 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van Brussels Airlines zorgen dagelijks voor ongeveer 300 vluchten naar meer dan 90 Europese en Afrikaanse bestemingen, drie bestemmingen in Noord-Amerika (New York JFK, Washington D.C. en Toronto) en één in Indië (Mumbai).

Vloot

Op haar lange afstandsvluchten worden de passagiers verwelkomd in een totaal vernieuwde Business Class met full flatbeds en state of the art inflight entertainment en een nieuwe Economy Class met individuele inflight entertainmentschermen en ergonomische zetels. Lange afstandsvluchten worden met Airbus A330-200/-300 toestellen geopereerd.

Op haar Europese netwerk, vooral aangevlogen met Airbus A319 en A320, biedt Brussels Airlines vier formules aan: Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast en Bizz&Class. Naast de 21 bestemmingen in Afrika, Noord-Amerika en Indië, biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners nog lange afstandsvluchten aan naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand en andere bestemmingen in Noord-Amerika.

Nieuw: Premium Economy

Per juli/augustus zal Brussels Airlines met een geheel nieuwe Premium Economy cabine gaan vliegen op de drie noord-Atlantische routes naar Toronto, New York en Washington DC. Later zullen ook de routes op het Afrikaanse netwerk een Premium Economy cabine gaan aanbieden. De Premium stoelen bieden meer persoonlijke rumte, werkplek, een groter entertainmentscherm en oplaadpunt. Daarnaast is er in Premium Economy een bagagevrijdom van 2 stuks bagage tot 23kg per stuk.