Vlieg Premium Economy naar Latijns-Amerika met British Airways en Iberia

August 09, 2023

Ga op reis zoals nooit tevoren, want British Airways en Iberia presenteren een niet te missen aanbieding voor Premium Economy-vluchten naar Latijns-Amerika vanuit Europa.

Boek tussen 24 juli en 31 oktober 2023 en geniet van een perfecte combinatie van luxe en betaalbaarheid, met een reeks unieke voordelen die deze reiservaring zo bijzonder maken.

Stap aan boord van onze Premium Economy cabines en laat je omhullen door het comfort van ruime stoelen en extra beenruimte. Of u nu voor zaken of voor uw vrije tijd vliegt, geniet van een ontspannen reis, voorzien van verrukkelijke maaltijd opties en een zorgvuldig samengestelde selectie van dranken.

Dankzij de royale bagagevrijstelling van zowel British Airways als Iberia's Premium Economy kunt u meer meenemen voor uw reis. Neem zowel een handbagage als een laptop of handtas mee aan boord, en maximaal twee tassen in het ruim.

Mis deze aanbieding niet - er wacht je een kans om het bruisende tapijt van Latijns-Amerika te verkennen. Boek nu en ontgrendel een wereld van buitengewoon comfort en opwinding met Premium Economy-vluchten van British Airways en Iberia. Neem voor meer informatie over dit aanbod, contact met ons op.