Sunny Cars voegt nóg meer service toe met Sunny2go app

June 30, 2021

Sunny Cars breidt haar all-in formule uit met een extra service voor huurders: Sunny2go. Sunny2go is een handige webapp die autohuurders helpt om alles uit hun vakantie met een huurauto te halen. Deze gratis dienst wordt vanaf 1 juli automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering en is gemaakt om tijdens de huurperiode nog meer service te bieden.

De belangrijkste feature is de mogelijkheid om een telefonische conciërge in te schakelen voor tips en ondersteuning. Met Sunny2go kan de huurder zijn vakantie met huurauto voorbereiden. Alle belangrijke informatie over de huurautoreservering zit in de webapp, ook zijn de inreisregels van het vakantieland nog eens te raadplegen en kan er een autohuurchecklist gemaakt worden. Tijdens de huurperiode kunnen met de kaartfunctie de points of interest in de omgeving opgezocht worden. De conciërge kan bijvoorbeeld aanraden wat een goed restaurant is in de omgeving. Heeft de huurder het adres nodig van de dichtstbijzijnde apotheek? Dan belt hij de conciërgeservice en wordt hij hier direct mee geholpen.

Toegang tot de persoonlijke Sunny2go omgeving gaat via de link of QR-code die op de eerste pagina van de autohuurvoucher staat. De webapp is gemakkelijk te gebruiken op smartphone en is beschikbaar tot het einde van de huurperiode. De conciërgeservice is dagelijks van 09:00-18:00 te bereiken.

Categories:partner nieuws