Reis met Air Canada naar de US en ervaar de soepele grenscontrole al in Toronto

August 09, 2023

Niet alleen non stop náár Toronto maar ook via Toronto reis je heel comfortabel…. door naar je Canadese of Amerikaanse bestemming! Door op Pearson INTL Airport al gebruik te maken van de Amerikaanse grenspassage, reis je vliegensvlug door naar je eindbestemming. Het voordeel voor passagiers die doorvliegen op een andere Air Canada of United vlucht is dat ze bagage niet van de band hoeven te halen; deze gaat automatisch mee op de doorreis. Da’s handig!


Nog even het netwerk op je netvlies…

Het Air Canada netwerk rijkt over 6 continenten en telt meer dan 200 bestemmingen. Denk hierbij aan meer dan 60 Canadese bestemmingen, meer dan 55 bestemmingen in de USA en meer dan 90 bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden Oosten, Azië, Australië, de Caribbean, Mexico en Centraal & Zuid-Amerika. Air Canada maakt bovendien, samen met de Lufthansa groep en United Airlines, onderdeel uit van de Atlantic Joint Venture. Voordelen van deze samenwerking zijn:

 

Meer keuze uit vliegroutes;

Een gemeenschappelijk tariefaanbod voor de Trans Atlantische vluchten;

  • Minder en kortere verbindingen;
  • Keuze uit dezelfde boekingsklasses;
  • Keuze uit meer bestemmingen én meer beschikbare stoelen.

Tot slot; het product
Als je van Amsterdam naar Toronto vliegt, reis je in Economy class zeer comfortabel onder het genot van een volledige maaltijd- en gratis drankenservice. In Premium Economy class reis je in luxueuze stoelen in een aparte cabine met extra voordelen zoals 18cm meer beenruimte, Premium maaltijden en Priority service op de luchthaven.

De nieuwe Executive Pod in Air Canada’s Signature Class, maakt het vliegen nog comfortabeler. De stoelen in de ‘lie flat modus’ zijn maar liefst 2,03 m lang en 53 centimeter breed. Ongeacht de klasse, geniet elke passagier van honderden uren top-entertainment op een persoonlijk high tech touchscreen-entertainmentsystem, van gate tot gate.

De dagelijkse vlucht biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook naar steden als Denver, Boston, Las Vegas en Miami. De minimale transfertijd voor vluchten naar Canadese bestemmingen is 1h15, naar US bestemmingen 1h25.

Wil je zelf de soepele grenspassage ervaren en genieten van het comfortabele product van Air Canada? Boek in de maand september je Air Canada vlucht in economy class en ontvang op een van de trans atlantische sectoren één economy preffered stoel (economy plus). Neem voor meer informatie contact met ons op.