Etihad lanceert nieuwe Wi-Fly met gratis chatpakketten en onbeperkte data

May 30, 2023

Abu Dhabi, VAE - Etihad Airways, de bekroonde nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, lanceert nieuwe Wi-Fly 'Chat' en 'Surf' pakketten waardoor het gemakkelijker dan ooit is om verbonden te blijven, te chatten met familie en vrienden, en te surfen op het web tijdens het vliegen met de wide-body vloot van Etihad.

Iedereen die met Etihad vliegt, kan gedurende de hele vlucht profiteren van gratis chatberichten door zich aan te melden met het Etihad Guest-lidmaatschap of zich vóór de vlucht online in te schrijven. De gratis chatfunctie omvat toegang tot populaire messaging-apps zoals WhatsApp, Messenger en WeChat, om er maar een paar te noemen.

Gasten die willen surfen, bijpraten op sociale media en werken terwijl ze vliegen, kunnen ook kiezen voor de aankoop van 'Surf' Wi-Fly-plannen die beschikbaar zijn voor een vast bedrag met onbeperkte gegevens voor de duur van de vlucht. Voor vluchten van minder dan 7 uur is het Chat-pakket $2,99 of gratis voor Etihad Guest-leden, en het Surf-pakket $9,99. Voor vluchten van meer dan 7 uur is het Chat-pakket $4,99 of ook gratis voor Etihad Guest-leden, en het Surf-pakket $19,99.

Etihad Guest Platinum- en Exclusive-leden en gasten die in Etihad's First Class-cabines reizen, profiteren van gratis Surf Wi-Fly-toegang tijdens hun hele vlucht. Etihad Guest Gold-leden krijgen 25% korting op het Surf-pakket.
 

Antonoaldo Neves, Chief Executive Officer van Etihad Airways, zegt: "We weten hoe belangrijk het is voor onze gasten om verbonden te blijven, daarom zijn we verheugd om een extra gratis voordeel te introduceren voor Etihad Guest-leden en verwelkomen we iedereen om zich aan te melden voordat ze vliegen om direct van dit voordeel te profiteren. Wi-Fly plannen zullen onbeperkte data bieden en duren de duur van de vlucht, wat betekent dat onze gasten gemakkelijk sociale media kunnen inhalen, werken of browsen als ze dat willen."

"Onze vloot van moderne wide-body vliegtuigen is uitgerust met de juiste technologie om deze dienst mogelijk te maken en onze gasten een plezierige connected ervaring te bieden tijdens hun reis", vervolgt hij.

De vloot van Etihad met smalle rompen blijft de huidige mobiele connectiviteitsdienst aanbieden waardoor gasten kunnen bellen en gebeld worden, tekstberichten kunnen versturen en ontvangen en hun dataroamingpakketten kunnen gebruiken zoals ze dat op de grond zouden doen.

 

Vermaak tijdens het vliegen

Naast de verbinding met de wereld via mobiele en internetconnectiviteit, kunnen gasten die met Etihad vliegen ook genieten van de bekroonde inflight entertainment service, E-BOX, die zich richt op een breed scala aan reizigers, van de jongste 'Little VIPs' tot de jongsten van geest. E-BOX is on-demand beschikbaar via de schermen op de rugleuning van de wide-body vloot of door E-BOX draadloos te streamen naar de eigen apparaten van de gasten op de narrow-body vloot.

Naast honderden blockbusterfilms van Hollywood tot Bollywood en Arabische, Aziatische en Europese content, kunnen gasten genieten van tv-programma's, muziek, podcasts en games. Er zijn ook zeven live uitgezonden sport- en nieuwszenders om op de hoogte te blijven van actuele zaken of een live wedstrijd te zien terwijl u aan boord bent.

In elk vliegtuig worden gasten die zich willen ontspannen getrakteerd op de bekroonde comfortabele hutten van Etihad, heerlijk eten en de befaamde Arabische gastvrijheid van het cabinepersoneel.

 

 

Categories:reisnieuwsblog