Air Europa - Je partner voor Latijns-Amerika

Met de modernste vloot vervoert Air Europa je vanuit heel Europa, via een snelle overstap in Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Air Europa is lid van de SkyTeam-alliantie, wat betekent dat je kunt vertrouwen op comfort, goede aansluitingen en flexibiliteit. Bovendien spaar je punten met je vertrouwde Flying Blue spaarkaart.
 

Air Europa vliegt dagelijks vanuit Amsterdam en andere belangrijke Europese hoofdsteden via Madrid naar meer dan 23 bestemmingen in Noord- en Latijns-Amerika, zoals Buenos Aires, Sao Paulo, Havana, Lima, Bogota, Medellin, Quito, Guayaquil en Montevideo. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van een stop-over in Madrid op de heen- of terugreis.

 

Air Europa - Flying towards a sustainable future

De afgelopen twee jaar is Air Europa begonnen aan een  vlootvernieuwing die volledig zal bestaan uit Boeing 787 Dreamliners en de Boeing 737 MAX. Deze vliegtuigen blinken uit in duurzaamheid. Verbruiken minder brandstof, hebben een lagere Co2 uitstoot, minder geluidsoverlast voor de omgeving, respectievelijk tot wel 34% en 60% minder. 

 

Comfort aan boord

In Economy Class reis je voor een gunstige prijs in comfortabele stoelen, geniet je van o.a. mood light sfeerlicht om jetlag te verminderen,  persoonlijk entertainment en een hoofdmaaltijd op transcontinentale vluchten. Optie om vooraf speciale/extra maaltijden of Air Combo’s (diverse maaltijdcombinaties) te bestellen is mogelijk. 

Wie meer ruimte en comfort wil kan voor de Business Class kiezen, full flat stoelen, verzorgingskit en speciale ecologische menu’s samengesteld door de sterren chef-kok Martin Berasategui.
 

Wifi aan boord

Een groot deel van de Air Europa vluchten is voorzien van wifi aan boord. Er zijn verschillende wifi pakketten beschikbaar welke vooraf aangeschaft kunnen worden via het Uniglobe kantoor en ook aan boord gedurende de vlucht.

 

Menu Gusto+

Het menu Gusto+ van Air Europa wordt tegen betaling aangeboden op korte afstand vluchten en zijn van toepassing voor de tweede maaltijd op de lange afstand vluchten in Economy Class, deze bestaan uit heerlijke gerechten die dagelijks vers worden bereid. Boek via je Uniglobe kantoor en profiteer van de verschillende kortingen. Op elke vlucht gelden speciale aanbiedingen, variërend van aperitiefhapjes tot snacks, sandwiches, zoete combinaties of speciale kindermenu's. Daarnaast kunnen passagiers genieten van "broodjes van de maand". 

 

Seats

Voor extra comfort aan boord beschikken we op alle vluchten over XL Seats die vooraf gereserveerd kunnen worden tegen een kleine meerprijs.

 

Business Class

Vlieg in de Business Class van Air Europa en geniet van o.a. meer van meer privacy en comfort :

·         Toegang tot VIP Lounges 

·         Snel inchecken via aparte check-in balie 

·         Priority boarding 

·         Dankzij de 'flat bed'-stoelen kunnen passagiers rusten in een volledig horizontale stand

·         2x 23 kg ingecheckte bagage en 3 stuks handbagage. 

·         Attente en persoonlijke service aan boord 

·         Uitgebreid entertainment aan boord.

·         Amenity kit

·         Speciaal menu samengesteld door de spaanse Michelin sterren kok Martin Berasategui

Air Europa, fly on your own terms.