WELKOM bij Aeromexico

Met ruim 1150 bestemmingen wereldwijd biedt Aeromexico een uitgebreid netwerk naar Mexico en Latijns-Amerika. Dagelijks vertrekt vanaf Schiphol de nieuwe Dreamliner 787-900 naar Mexico-stad met goede doorverbindingen naar Latijns-Amerika. Als mede-oprichter van SkyTeam spaar je frequent flyer-punten op elke SkyTeam airline.

On board

Met een jonge vloot van gemiddeld slechts 2,5 jaar oud in Europa, brengt Aeromexico je met de nieuwe en moderne Boeing Dreamliner 787-8 & 787-9 naar Mexico. Ontdek de vele voordelen van dit type vliegtuig: 

·       60% minder vervuiling ten opzichte van andere vliegtuigen

·       50% composiet materiaal; een lichter vliegtuig, minder turbulentie 

·       Meer zuurstof en een beter druksysteem, waardoor minder jetlag

·       Vlieg schoner! Effectief brandstaofverbruik; tot 23% minder CO2 uitstoot

·       Hogere luchtvochtigheid; minder uitdroging

·       Meer ruimte voor handbagage in alle klasses; geen tassen meer onder je stoel 

·        Wi-Fi faciliteiten aan boord

 

Ontdek de verschillende klasses aan boord:

·       Business Class (Clase Premier): ruime stoelen due je kunt aanassen naar een full flat bed. 32kg bagage, priority boarding en bagage. Lounge toegang. Chauffeur service in de EU.  

·       AM Plus: eerste rijen van Economy Class met extra beenruimte en grotere stoel recline. Priority boarding, check-in & bagage. Te boeken via je Uniglobe Travel Consultant. 

·       Economy Class: meer beenruimte in 3-3-3 configuratie, eigen entertainment systeem, USB portal.

Airport

Op de luchthaven van Mexico-City is het vertrek en de aankomst van alle vluchten in T2. Hierdoor is de transfer eenvoudig en mex. looptijd tussen de gates slechts 10 minuten. Er is gratis wifi.