Zo kan het óók!

Al lang voor de zomervakantie breekt de paniek uit op en rond Schiphol: de eindeloze wachtrijen voor security en Customs zijn het horrorscenario van elke reiziger, of je nu voor je plezier of voor zaken reist. Voor wie frequent reist is niets zo vervelend als achterin de rij aansluiten. Schiphol Privium biedt je echter exclusieve voordelen die zorgen voor snelheid, comfort en voorrang tijdens je reis via Schiphol. En wie wil dat nu niet? Met Privium krijg je namelijk toegang tot het Priority wachtgebied voor de security check. Hierdoor is je wachttijd aanzienlijk korter dan die van de reguliere passagier. Met de iris-scan passeer je vervolgens vliegensvlug de grens.

Kies je voor Privium-Plus, dan heb je nog eens extra gemak, zo parkeer je lekker dichtbij de terminal en kun je bij een aantal airlines inchecken bij de business class-incheckbalie, ook al vlieg je economy. Daarnaast heb je ook nog eens toegang tot twee Privium-lounges, de ClubLounge voor security en de Airside-lounge erna. Even relaxen, een hapje of drankje nemen of nog even de laptop open klappen en werken. Het kan allemaal!

Heb je als bedrijf frequent reizende medewerkers? Check dan hier eens alle informatie over Schiphol Privium of neem contact op met je Uniglobe-kantoor.