Creatief met MICE?

Als je bij Uniglobe aan de lunchtafel zit en luistert naar onze onderlinge gesprekken, dan raak je als leek al snel het spoor bijster. In de reiswereld worden namelijk nogal wat afkortingen en vaktermen gebruikt, waarvan een buitenstaander geen mallemoer zal begrijpen. Vind daarnaast door alle bomen het bos nog maar in een letterlijk oerwoud van regels bij het boeken van een vliegticket. Dit is voor velen dan ook een overweging om een specialist in de arm te nemen, waar het om het boeken van een zakenreis gaat. Maar Uniglobe doet meer en gaat nog een stap verder. Zo mogen wij ons niet alleen een echte zakenreis specialist noemen, maar hebben wij ons in de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in MICE. Daar heb je dus zo’n afkorting uit de reisindustrie; MICE. Geen veelvoud van muizen maar Meetings, Incentives, Congressen en Events.

MICE wordt meer en meer door bedrijven en instellingen ingezet als beloning of juist als aanmoediging, ter inspiratie en training, voor teambuilding, deelname aan congressen, symposia, workshops en beurzen maar ook sportevenementen kun je zien als een MICE activiteit. Met alle respect, MICE gaat veel verder dan het schoolreisje van de basisschool, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk.

Wij zien dat MICE Travel samenhangt met de economische vooruitzichten: hebben bedrijven vertrouwen in de markt en is er sprake van groei, dan is MICE extra in trek. Het organiseren van MICE Travel is echt een vak apart. Het overgrote aanbod aan activiteiten, locaties, accommodaties en vervoer maakt de keuze er niet makkelijker op. Maar ook de inkleuring van een MICE evenement samen met een opdrachtgever, is een creatief proces. Daarnaast zijn er fiscale voordelen te behalen onder bepaalde voorwaarden. Inmiddels hebben we zoveel ervaring opgebouwd dat we je graag helpen bij het samenstellen van je reis en het maken van de juiste keuzes. Van een teambuildingevent in Lapland of de woestijn tot een productlancering in het Rijksmuseum, wij draaien onze hand er niet voor om! Bij deze onze belofte dat we je niet met vaktermen zullen overrompelen.