WELKOM bij Aeroflot

Algemene informatie

Aeroflot, de grootste luchtvaartmaatschappij van Rusland, opereert één van de jongste vloten ter wereld, bestaande uit moderne Airbus, Boeing en Sukhoi Superjet 100 vliegtuigen. Met 152 bestemmingen in 55 landen biedt Aeroflot een uitgebreid routenetwerk Europa-Azië via de hub Moskou Sheremetyevo. Met een combinatie van hoge industry standaards en traditionele gastvrijheid staat Aeroflot voor een uitstekende service en comfort.

On board 

De economy class cabine is ergonomisch ontworpen met stoelen die voldoende naar achteren kunnen worden gezet en met een stoelpitch tot 32 inch voldoende beenruimte en privacy bieden. Op alle wide-body toestellen wordt Wifi aangeboden.

Premium economy wordt aangeboden op de B777 routes. De comfortabele stoelen beschikken over een USB-poort, stopcontact en een geïntegreerd multi-mediasysteem. In 2018 heeft Aeroflot de Skytrax World Airline award gewonnen voor beste Premium Economy Onboard Catering.

In business class biedt Aeroflot op de B777 en A330 een premium-level product met full-flat stoelen, persoonlijke service en een on-board catering bestaande uit haute-cuisine gerechten, à la carte-menu, uitstekende wijnen en een cocktailkaart. 

Alle gerechten aan boord worden ontwikkeld door chefs en bestaan uit verse ingrediënten. Aeroflot biedt 17 speciale menu's, inclusief vegetarische, Russische en dieetopties. 

Airport

In 2018 is de nieuwe terminal B geopend. Een ondergrondse sneltreinverbinding brengt je in enkele minuten van de B naar de D-E-F terminal. De transit-zone beschikt over gratis wifi. 

Lounges

De lounges van Aeroflot bieden alles wat je nodig hebt om comfortabel te relaxen. Je kunt er het laatste nieuws en andere tv-programma's volgen op grote plasma-panelen, de nieuwste kranten en tijdschriften lezen of gewoon heerlijk relaxen in comfortabele fauteuils. De lounges beschikken over een doucheruimte, gratis wifi, en werkplekken. In de business lounge worden complimentary maaltijden en non-alcoholische drankjes aangeboden, inclusief o.a. sandwiches, salades, snacks en warme gerechten.  

Toegang tot de lounge is voor reizigers:

  • reizend in business class
  • die beschikken over een Gold of Platinum Aeroflot Bonus card*
  • die beschikken over een Elite Plus level bonus card van één van de Sky Team* Alliantie partners 
  • die beschikken over een Priority Pass card (onder voorwaarden)
  • die beschikken over een Diners Club card

(*) Toegang is voor kaarthouders die reizen per Sky Team Alliantie lid, reizend in elke klasse op zowel een internationale als domestic vlucht met een connectie op dezelfde dag naar/van een internationale vlucht.